Toespraak / Gelegenheidstekst

Er wordt een toespraak van u verwacht en u ziet daar als een berg tegenop? Als ervaren tekstschrijver / spreker help ik u graag.

Veel mensen stellen het op prijs als tijdens de bijzondere gelegenheid die zij organiseren een woordje wordt gesproken. Bijvoorbeeld tijdens een huwelijksdiner, een jubileum, een afscheids- of afstudeerreceptie. Maar ook tijdens een uitvaartplechtigheid. De ervaring leert dat het niet altijd meevalt de juiste woorden te vinden voor alle gevoelens, gedachten en herinneringen die er zijn. Laat staan ze op een heldere manier op papier te zetten. Voelt ook u dat zo, dan kan ik u als tekstschrijver hierbij ondersteunen.

Een toespraak laten schrijven

Op basis van een eenmalig interview  – maximaal 2 uur, op de plaats van uw keuze of telefonisch – schrijf ik een proeftekst. U ontvangt deze ter beoordeling, in Word, per e-mail. Zo nodig pas ik de tekst aan, tot u er volledig tevreden over bent. Uzelf of een ander kan de gelegenheidstekst tijdens de bijzondere gelegenheid voordragen. 

 

Een toespraak laten schrijven én voordragen

Ik schrijf voor u een toespraak volgens de hierboven beschreven procedure. Vervolgens draag ik deze, als ervaren spreker, namens u tijdens de plechtigheid voor.

 

Een door u geschreven toespraak laten perfectioneren

U heeft zelf een toespraak geschreven en stelt prijs op een kritische, professionele blik? Of u heeft de grote lijnen op papier en wilt deze tot een vloeiend geheel laten smeden? In beide gevallen kunt u bij mij terecht.

 

 

 

 

Offerte 

Klik hier voor persoonlijk overleg of het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. telefoon                        mail 0113-223860                info@paulakoster.nl of 06-44636236